Leuke App

Ik heb laatst een app gevonden en die is best wel leuk, zoek bij de appstore: lego stopmotion en dan een plaatje met een ouderwetse gekleurde camera. Hopelijk vind je hem en zoja, vind je hem leuk. Ik heb al filmpjes gemaakt en op mijn site gezet.

Mijn verjaardags cadeau

Hoera voor mij, want dinsdag 4 maart werd ik tien! Mijn leukste cadeau was de rode sneltrein van LEGO®  en hij is 69 cm lang.

hier staan een paar foto’s die op het wilde westen lijken:

 

Klik op de eerste foto om het verhaal groter op het scherm te krijgen.

 

 

 

Drum examen

Zaterdag 26 juni 2013 had ik drumexamen en zoals je ziet: geslaagd! en je ziet hoeveel punten ik heb gekregen: 48! mijn leraar is tevreden. Klik op de kleine foto om deze groter te maken.

Pannenkoekenhuis

Zaterdag 30 maart was ik met mijn beste vriend Noah naar een pannenkoekenhuis geweest, ik had een geheim voor hem en met dat geheim was het erg gezellig. We kregen ook muntjes en daarvan kon je speelgoed kopen.

Verjaardagscadeau

Dit heb ik voor mijn verjaardag gekregen, IMG_0502het is een slijm monster en geeft licht als je op een knopje drukt (hij gaat vanzelf uit). Het kan er ook uit maar dan moet je wel wachten tot het (stinkende) slijm er af is en dat kan best wel ff duren, je moet het wel schoonmaken denk ik.