Mig is klaar!

Afgelopen week de ontvanger netjes ingebouwd en de Mig uitgebalanceerd. Wel even schrikken want er moest 500 gram lood in de neus om hem in balans te krijgen. In de woonkamer de Mig even opgebouwd en laten rollen; dit ging niet goed, de wielen van de hoofdpoten hebben te veel speling en lopen tegen de zijkanten van de bevestiging aan. Ik heb pasbusjes gemaakt en nu rolt het wel goed. Vanmiddag de kist meegenomen naar het veld. Helaas veel te veel wind om te vliegen, maar ik wilde wel wat taxi proeven doen met draaiende motor en ook een reikwijdte test. De taxi proeven verliepen zonder problemen; wat een vermogen heeft deze kleine turbine! En wat een schitterend geluid. Ook de reikwijdte test verliep zonder problemen. Nu nog een dag met weinig wind en dan kan ik de Mig gaan invliegen.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mig 15. Bookmark de permalink.